Trænerteamet til AGF’s 1. divisionsdamer er klar til sæsonen 21/22

Trænerteamet til AGF’s 1. divisionsdamer er klar til sæsonen 21/22

Når Aarhus’ 1. divisionsdamer møder ind til første træning mandag den 3. maj, bliver det et helt nyt trænerteam, der tager imod dem.

Udover cheftræner Jes Nielsen, som tidligere har været præsenteret her, vil teamet bestå af hele to nye assistenttrænere og en ny fysisk træner.

Den ene assistent er Peter Grove, som er 31 år og lærerstuderende. Han er uddannet divisionstræner og har primært spillet ungdomshåndbold i Odder og AGF. Peter glæder sig til arbejdet omkring dameafdelingen og håber på at kunne bidrage til talentudviklingen i Aarhus.

Den anden assistent er Morten Brendholdt, som kommer med 10 års trænererfaring fra ungdomshåndbold, hvor han både har hentet pokaler og titler. Morten er tidligere professionel håndboldspiller – blandt andet med fem sæsoner i ligaklubben Bjerringbro, hvor han var stregspiller og forsvarsspecialist.

Til at varetage det fysiske er Mikkel Bach Garbrecht blevet ansat. Mikkel har til sommer en kandidat i idrætsvidenskab, og han dyrker selv atletik på eliteniveau. Mikkels sportslige karriere byder blandt andet på tre danske mesterskaber i spydkast, og han vil inddrage sine personlige og teoretiske erfaringer fra atletikkens verden i en håndboldkontekst.

Holdet starter forberedelserne til den nye sæson op i uge 18, og den første udfordring for den nye trup bliver en Santander Cup-kamp mod EH Aalborg, som skal afvikles inden juli.

For yderligere info kontakt Jes Nielsen 26352124

Smid en kommentar

Sponsor