Støt AGF Håndbold ved køb af en T-shirt

Kære AGF’ere

Vi håber, I alle har det godt på trods af, at vi må undvære hinanden i hallerne.

Dette er en helt speciel situation i AGF, både på grund af fysisk afstand, men også fordi vi pludselig står i en helt anden økonomisk situation, efter blandt andet AGF CUP blev aflyst. Derfor håber vi, at I vil hjælpe os.

Vi har lavet en fed (hvis vi selv skal sige det) støtte-T-shirt, som I har mulighed for at købe indtil fredag den 15. maj. Vedhæftet er et billede af hummel T-shirten. Prisen for trøjen er 250 kroner, og det vil betyde mere, end I aner, hvis I køber den.

Sådan bestiller I:
Send en mail til materialer@agfhaandbold.dk med antal T-shirts og hvilken størrelse de(n) skal være.

Den fås i følgende størrelser:
Børn: 100cm (ca 4-5 år), 120cm (ca 7-8år), 140cm (ca 10år), 160cm (ca 12-14år)
Voksen: XS-4XL

Når I har sendt en mail til vores materialeansvarlige med antal og størrelse, vil I modtage en mail med et link og et mobilepay-nummer, hvor I kan betale trøjen. Først når vi har modtaget betaling, trykkes trøjen.
Trøjetrykket går i gang i uge 21, og herefter vil I modtage information om afhentning. Som det ser ud nu, kan trøjen hentes i sportmaster på strøget, men måske ændres dette til sportmaster i Storcenter Nord eller alternativt Stadionhallen.

Udover T-shirten kan I også medkøbe et passivt medlemskab. Med et passivt medlemskab får du stemmeret til generalforsamling, og så støtter du selvfølgelig klubben.

Prisen på T-shirten er 250 kroner
Prisen på et passivt medlemskab er 300 kroner
Prisen på en T-shirt + et passivt medlemskab er 350 kroner

Vi håber, at du vil købe støtte-T-shirten og herigennem hjælpe AGF Håndbold.

Med venlig hilsen
AGF Håndbold

Smid en kommentar

Sponsor