POKALSEJR over Sønderjyske!

POKALSEJR over Sønderjyske!

Det var en dejlig afslutning på sæsonen, da vi slog Sønderjyske ud af Santander
Cup 6. runde med 25-24 (11-10) torsdag aften!

Selvom det var mere end måned siden, vi sidst havde være i kamp, og Sønderjyske i mellemtiden havde været med i kval-spillet til ligaen, havde vi en tro på, at vi kunne overraske med et godt resultat i pokalen.

Vi var pressede på ressourcerne, fordi hverken Sara Hoffman eller Caroline Theil var med, men det slog os ikke ud. Efter en lidt rodet start på kampen hvor begge hold havde store problemer med at finde målet, fik vi stille og roligt overtaget og havde teten frem til pausen. Vi var alle enige om, at vi havde mere i os og godt kunne skrue vores tempo op i begge ender.

Pigerne kom rigtig stærkt ud fra pausen, specielt arbejdede vi rigtig flot sammen i forsvaret, hvilket stressede Sønderjyske. Desværre måtte Amalie Jakobsen hjælpes fra banen efter 35 minutter, hvilket rystede pigerne lidt, så Sønderjyske kunne komme tilbage i kampen og endda bringe sig i front med to mål. Det slog heldigvis ikke pigerne helt ud, og godt anført af specielt Leigaard og Loui, som fik lavet nogle gode mål, blev kampen helt lige igen.

Men uheldene blev ved med melde sig; Høgh vred om på sin fod og måtte set resten af kampen fra bænken med otte minutter igen. Her troede de fleste i hallen, at gæsterne ville trække det længste strå. Men Krogh og debutanten Svane løste den nye udfordring til UG. Krogh fik lavet to gode mål og fik et straffe, mens Svane dækkede rigtigt fint op.

Med stillingen 24-24 og et minut igen var mange nok begyndt at tænke på forlænget spilletid. Men en hektisk afslutning ville det heldigvis
anderledes. Freja får reddet et godt skud fra Sønderjyske. AGF tog en time-out, og efterfølgende spillede vi et perfekt angreb, som resulterede i en sikker scoring fra Katrine Mønsted fra højre fløj med to sekunder igen – og på den måde endte AGF i 1/8 finalen!

Smid en kommentar

Sponsor