Optakt: Vendsyssel

Optakt: Vendsyssel
Først skal der lyde et rungende højt GODT NYTÅR fra alle os til alle jer! Søndag starter vi turneringen op igen med en svær udekamp mod Vendsyssel, og selvom det er vores første kamp i 2019, så er det faktisk også vores sidste kamp i første turneringshalvdel.
Det er efterhånden en måned siden, vi sidst har spillet en betydende kamp. Siden da har spillerne haft håndboldferie, fået opladt batterierne sammen med deres familier, og nogen har været til eksamen. Ligeledes har ligaholdet Ringkøbing fundet ud af, at vi havde gang i noget spændende i AGF, og de har hentet Nicoline Berthelsen som forstærkning til deres trup. Selvom vi haft nogle rigtige fine træninger efter jul, og vi føler os godt forberedte til Vendsyssel, bliver det også utroligt spændende at se, hvordan vi reelt står på nuværende tidspunkt efter pausen og med de ændringer, vi har været igennem.
Arena Nord er et svært sted at spille, og vi kommer til at møde et hold, der har oprustet, og som ser det som en fiasko, hvis de taber til os. Vendsyssel er pt. tre point efter os, dog med en kamp mindre. Vi kommer til at møde et hold, der går all in anført af deres målfarlige profil Mette Bejder og deres spildirigent Natascha Wollesen. Men Vendsyssel er mere end de to. De har et rigtig stærkt hold, men har endnu ikke helt fået det til at spille rigtig. Det førte blandt andet til en trænerfyring, så Kent Ballegaard har overtaget styringen. Starten har dog ikke har været let for Ballegaard med tre nederlag og kun én sejr. Men Kent er en skarp taktiker og har set flere af vores kampe, så der er ingen tvivl om, at de kommer meget forberedte og med stor tro på sig selv.
Det lader vi os nu ikke skramme af. Vi har også stor tro på egne evner, selvom truppen er blevet smallere. Vi ved, at vi har spillet og spillerne til at spille med om sejren. Men meget afhænger af, om vi kan holde det fulde fokus og være skarp på de rette tidspunkter.
God kamp til Vendsyssel.

Smid en kommentar

Sponsor