Optakt: TMS Ringsted

Optakt: TMS Ringsted

Det er med stor glæde og spænding, vi tager imod TMS Ringsted lørdag kl. 13.30.
Glæde, fordi vi igen spiller på hjemmebane efter to svære udekampe mod nr. 3 og 4 i tabellen, hvor vi desværre ikke fik point, men lavede mere end godkendte præstationer.
Spænding, fordi det er en yderst vigtig kamp for begge hold. Det er ved at være sidste udkald for TMS Ringsted for at redde sig fra af en de tre nedrykningspladser. Og vi kan for alvor skabe lidt luft til de tre pladser med en sejr. Så der er udsigt til en højintens kamp, hvor det er mere fight end det polerede håndboldspil, der kommer til at præge kampen.
Det er vi selvfølgelig forberedte på, og vi vil gøre alt for, at kampen bliver spillet på vores præmisser. Vi kommer til at møde et hold med en af rækkens skarpeste skytter Emma Navne, som altid laver mange mål og er rigtig svær at styre. Sammen med med playmaker Julie Frilund har de et godt samarbejde, hvor de er rigtig dygtige til at spille hinanden op og gøre hinanden gode. Dertil har de en superhurtig venstre fløj og virkelig god kontraspiller i Trine Mortensen.
Vi er igen ved at få styr på vores forsvarsspil, det er blevet bedre og bedre, efter det ikke rigtig har fungeret som ønsket efter jul. Det er også altafgørende, hvis vi vil have succes. Samtidig skal vi fastholde det gode angrebsspil, vi har vist de sidste par kampe, så vi dermed også fjerner et af TMS Ringsteds skarpeste våben; deres kontra.
Kampen er mellem to hold, der rigtig gerne vil spille tempofyldt og frisk angrebsspil, og som gerne vil løbe kontra. Der er lagt op til
en spændende dyst, så forhåbentlig kommer der mange og bakker os op – vi skal gøre ALT for at få to point!

Vi ønsker alle en god kamp, både TMS, dommerne og alle jer, der kommer i Stadionhallen og hepper.

Smid en kommentar

Sponsor