Optakt: TMS Ringsted

Optakt: TMS Ringsted

Så skal vi i ilden igen efter en længere kamppause og denne gang er det imod formstærke TMS Ringsted. Det første opgør endte med et uafgjort resultat efter en kamp, hvor vi desværre ikke formåede at lukke opgøret. I det nye år har vi haft nogle rigtig gode og tætte kampe, men som vi stadig har haft svært ved at lukke. Vi håber dog, at vi får muligheden for at lukke kampen til vores fordel i dette opgør.

Inden opgøret har vi haft en længere kamppause, hvor vi har trænet rigtig godt og spillet en god træningskamp, og vi ser derfor, at vores muligheder er rigtig gode for at få point med hjem til Århus.

Dog skal vi være meget opmærksomme på en velspillende Natascha Wollesen og en hårdtskydende Anne Cathrine Lundbye.
Wollesen er TMS Ringsteds playmaker og vigtigste spiller, som med hendes hurtige spil og gode overblik styrer TMS’s angrebsspil med hård og hurtig hånd. Lundbye er holdets topscorer og den 2. mest scorende spiller i 1. division – hun har derfor også mange af holdets afslutninger. Kan vi få styr på dem, så vil vi have gode muligheder for at få point med fra denne kamp. Men vi ved også, at dette er en svær opgave.

Vi tror på muligheden for point i opgøret og vil kæmpe til sidste fløjt for at opgøret ender til vores fordel.

#KSDH

Smid en kommentar

Sponsor