Optakt: Roskilde

Optakt: Roskilde

Der er en spændende kamp i vente, når vi tager imod Roskilde kl 16.15 på søndag. Man skal ikke se længe i tabellen for at se, at en sejr i morgendagens kamp har vital betydning for begge hold; vi kan skabe lidt luft til bunden, og Roskilde kan få kontakt højere oppe i tabellen.

Selvom Roskilde er lavere placeret i tabellen end os, har vi stor respekt for dem. Det er et rigtig godt hold med mange spændende spillere, som besidder en kæmpe rutine. Det beviste de også, da vi tabte i det første opgør i Roskilde, for selvom vi havde teten, var de bare skarpere end os i slutfasen og tog sejren.

Det vil vi rigtig gerne have revanche for, men det kræver en jætte-indsat mod det fysisk stærke Roskilde-hold. Vi skal både modstå deres store fysik og vise, at vi er blevet både skarpere og klogere i vores spil. Troen på os selv er kæmpe, og pigerne er virkelig klar. Så kom og støt os i hallen, så vi får en fed kulisse – vi får brug for det!

Vi håber på at se jer i morgen til dobbeltstævnet med United, der møder Ringkøbing kl.14, som har den tidligere AGF-spiller Nicoline Berthelsen med.

Smid en kommentar

Sponsor