Optakt: Rødovre HK

Optakt: Rødovre HK

Det er over tre uger siden, vi spillede vores seneste kamp, da 1. division for både herrer og damer blev ramt af nedlukning den 29. oktober, og vi skulle træne i små grupper på grund af corona.

Glæden var stor, da vi mandag den 9. november fik besked om, at vi igen var godkendt til at træne normalt, og turneringen ville genopstå 14 dage efter – altså i den kommende weekend.  

Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så i de 14 dage turneringen har været lukket ned, har vi bestemt ikke ligget på den lade side. Vi har forsøgt at arbejde med finpudsning og forbedring på nogle af de områder, hvor vi følte, at der var plads til forbedringer. Vi har lagt os i selen for at forbedre vores afslutninger samt vores duel-spil i mindre områder, så det bliver spændende, om det kommer til at give et afkast i de kommende kampe.

Den ekstra kamppause har også betydet, at vores skadede spillere har fået ekstra tid til at komme sig over deres skader og komme tilbage i kampform. Som det ser ud nu, vil de fleste stå til rådighed i flere kampe, end vi havde forventet på denne side af jul. Hvilket jo er en super dejligt både for spillerne, som har knoklet stenhårdt på for at komme retur, men bestemt også for holdet som uden tvivl får flere strenge at spille på i bestræbelserne på at blive i rækken.

Der er pt. spillet syv kampe, vi mangler at møde tre af de hold, der pt. ligger lige omkring os i tabellen. Så vi går en utrolig spændende og nervepirrende periode i møde. Der er ingen tvivl om, at hvis vi kommer fornuftig ud af de kampe, så er chancerne væsentligt forbedret på en forlængelse af endnu en sæson i 1. division. Omvendt vil flere nederlag betyde, at vi skal have et drømmeforår for at fuldføre missionen med at blive i rækken.

Heldigvis knokler piger på, og vi har været ufattelig tæt på i alle kampene, på nær mod top-3-holdene. En kombination af manglende erfaring, marginaler og lidt manglende coolnees har betydet, at vi endnu har en sejr til gode. Det skal nok komme, og forhåbentlig vil den første sejr starte en byge af sejre – og den første må meget gerne komme i den svære udekamp på søndag i Rødovre.

#KSDH

Smid en kommentar

Sponsor