Optakt: Ringkøbing Håndbold

Optakt: Ringkøbing Håndbold

I aften spilles den udsatte kamp mod Ringkøbing, og træner Peter Conrad og resten af truppen melder klar til den store udfordring:

“I min optik har Ringkøbing på papiret rækkens stærkeste hold. De er rigtig godt besat på alle pladser, så udskiftning ikke har den store betydning for kvaliteten af deres spil. Ja, godt nok indtager de pt. “kun” en tredje-plads i rækken, hvilket bestemt heller ikke bekommer dem vel. Ingen tvivl om, at deres seneste nederlag til Hadsten og deres uafgjort mod Bjerringbro har gjort ondt, og presser dem på deres ultimative mål om oprykning til ligaen.

Så ingen tvivl om, at der kommer et Ringkøbing-hold, som virkelig er tændte og som vil gøre alt for, at afstanden til toppen ikke bliver større.
For vores vedkommende er der er tale om en “gratis kamp,” for selvom vi fik point i weekenden, så er Ringkøbing kæmpe favoritter. Vi spillede rigtig god håndbold mod TMS i store perioder, så skal vi spille endnu bedre i dagens kamp, hvis vi spille med om point. 

Det vil vi selvfølgelig forsøge at gøre, for vi kan i den grad også godt bruge flere point på kontoen. Så selvom det bliver og kan se ud som en umulig opgave, så vil vi da forsøge med alt, hvad vi har. Indtil videre har alle, der kommet på besøg i Ceres Park, været udfordrede og haft det svært, og den trend vil vi vi da gerne fortsætte – om det så giver point, ved vi først, når kampen fløjtes af.”

#KSDH

Smid en kommentar

Sponsor