Optakt: Ringkøbing Håndbold

Optakt: Ringkøbing Håndbold

Tirsdag blev en stor skuffelse, da vi tabte hjemme mod Lyngby. Gæsternes målvogter var den klare faktor, som gjorde, at Lyngby kunne vinde 21-20, efter vi havde ført 11-9 ved pausen. Hun formåede at redde tre straffekast, og cirka 20 velkvalificerede chancer. Vi måtte konstatere, at vi ikke var skarpe nok på vores afslutninger, og at hun virkelig havde gjort sit hjemmearbejde.

Det har været en hård uge, men vi skal videre. Det sker i dag, når vi skal møde Ringkøbing håndbold, som endelig er ved at vise det potentiale, som holdet har. Så det er virkelig vigtigt, at vi har fået den seneste kamp ud af systemet, for Ringkøbing har virkelig uddelt nogle vilde lussinger til de hold, som ikke har været klar og parate.

Samtidig hviler der også et kæmpe pres på hjemmeholdet, som heller ikke kan tåle at smide point mod et hold som os, hvis de vil være seriøse om deres oprykning. Det kunne være sjovt at drille dem, og kunne det lykkes os at holde trit med dem indtil kampens afgørelse, ja så ved man jo aldrig, hvad der kan ske. Vi vil gøre alt for at få revancheret vores seneste kamp, om det så giver point, eller vi har leveret en kamp, hvor vi kan se os selv i øjnene, vil tiden vise.

Smid en kommentar

Sponsor