Optakt: Lyngby HK

Optakt: Lyngby HK

Efter to udsatte kampe, samt jul og nytår vel overstået, skal vi i gang igen med kampene – endda med noget af et brag, da vi skal til Lyngby og spille den første af to kampe mod Lyngby inden for tre dage.

Så det bliver noget af en start på 2021, når man tager tabellen i betragtning. Der er ingen tvivl om, at kampen har en vital betydning for begge trupper, hvis man vil gøre sig forhåbning om at blive i rækken.

Der er en del ligheder mellem holdene. Begge hold er nye i denne sæsons 1. division. Begge hold består af mange unge spillere. Begge hold vil gerne spille tempofyldt håndbold med fokus på kontraen. Begge hold har haft udforinger med at lave nok mål. Og begge hold har sæsonens første sejr til gode.

Der er ingen tvivl om, at vi tager til Lyngby med stor spænding, ydmyghed og bevisthed om, at det bliver en rigtig svær og hård kamp, specielt når vi tager kampens betydning i betragtning. Omvendt har vi også en kæmpe tiltro på, at vi har gode muligheder for sæsonens første sejr, selvom det er over en måned siden, vi sidst har spillet en håndboldkamp.

Vi glæder os rigtig meget og håber, at vi kan starte 2021 med et brag af en kamp. 

#KSDH

Smid en kommentar

Sponsor