Optakt: Hadsten Håndbold

Optakt: Hadsten Håndbold

Hele truppen er enige: vi glæder os til at spille mod Hadsten på søndag! Her kan du læse træner Peter Conrads optakt til kampen:

“Selvom det er top mod bund, der mødes på søndag, når vi gæster Vestjysk Bank Arena i Hadsten, så er det et opgør, mange ser frem til med spænding. Der har altid været meget nerve og hård fight, når de to hold mødes. At der er en del af spillerne, der har personlige relationer på tværs af holdene, giver blot kampen endnu mere nerve.  

Som tabellen jo så tydeligt viser, så er Hadsten kommet rigtig godt fra start, og de er da også klare favoritter til endnu en sejr. Udover at Hadsten har mange spændende og dygtige spillere, så har de en fantastisk evne til at spille med et højt energi-niveau, og så giver de aldrig op, hvilket deres sidste udesejr mod Rødovre så tydeligt beviste. Holdet styres kompetent og dygtigt af Helle Walentin, som udover at være holdets topscorer også formår at sætte sine medspillere op til gode angrebssituationer. Det nyder den godt-skydende højreback Anne Berggren og evigt farlige Mathilde Pedersen rigtig godt af.  

Selvom det er rækkens nummer to, vi skal spille imod, så går vi ind til kampen med en tror på, at vi kan spille med om sejren. Vi vil rigtig gerne have vores først point på kontoen, men endnu mere vil vi gerne hægte os på det store felt, der udgør midten af rækken. Det bliver svært, det er vi helt på det rene med, og vi skal virkelig være dygtige og skarpe, hvis det skal lykkes. Vi har i vores første kampe været udfordret på at være ”cool” nok, når kampene skulle afgøres, og det har resulteret i tre snævre nederlag med undtagelse af kampen mod EH.  Det har vi arbejdet meget med, hvilket gerne skulle komme til gavn i kampen mod Hadsten.”

#KSDH

Smid en kommentar

Sponsor