Optakt: Gudme HK

Optakt: Gudme HK

Knald eller fald!

Mødet med Gudme er en regulær knald eller fald-kamp. Kampen er én, vi skal vinde, hvis vi vil over nedrykningsstregen. Og det samme gælder for Gudme. Der er derfor lagt op til et vaskeægte drama søndag kl. 15.00 i Phoenix Tag Arena.

Vi skal godt fra start og sætte os på opgøret for at gennemføre kampen på vores præmisser. Defensiven bliver utrolig vigtig for os, så vi kan få gang i vores kontrafase, som har været vores stærkeste våben igennem sæsonen – den skal være med til at sikre os de to point.

Gudme har fået deres stærke bagspiller Cecilie Nordstrøm tilbage efter graviditet, og hun er kommet meget stærkt tilbage, hvor hun har lavet henholdsvis 7 og 10 mål imod DHG og Bjerringbro. Vi skal derfor være klar på hendes hårde skud og fightervilje.

I angrebet skal vi være meget direkte i vores spil og have et højt boldtempo, så vi kan få Gudme ud på glatis. De har i de sidste kampe dækket rigtig meget 5-1, hvor de har varieret imellem at være defensive og offensive, og det skal vi være klar på.

Vi tager til Gudme med fight, vilje og troen på, at vi kan tage de to point!

#KSDH

Smid en kommentar

Sponsor