Optakt: Første turneringskamp mod Roskilde

Så er det på søndag, det går løs, når 1. division sættes i gang med første hjemmekamp mod gæsterne fra Roskilde. Vi er utrolige spændte på den kommende sæson og på at se, hvor vi står i forhold til et af de etablerede 1. divisionshold som Roskilde.

Træner Peter Conrad er spændt inden kampen: “Første kamp er altid noget specielt, ligegyldigt hvem man møder, og både Roskilde og os har fået en del fornyelse i trupperne og haft nogle blandede resultater i træningskampene op til turneringsstart. Roskilde er normalt et hold, der holder til i den sjove ende af tabellen, så vi bliver kastet for løverne fra start – men vi både håber og tror på, at vi er klar og parate til at tage udfordringen op. Vi skal vise mod og forsøge at få kampen spillet på vores præmisser, så vil chancerne for point være væsentlig større.”

Vi har hele fem debutanter i den hvii’e trøje på søndag: Nicoline Klausen, Sidsel Rygaard Poulsen, Sara Rexhepi, Maja Østergaard og Sofie Neldeberg. Der skal også lyde en speciel tak til nogle af vores gode sponsorer; Jasa, Aarhus Malerforretning, Freja, Brandt & Vigkilde og Trust Forsikringsagentur.

Ses vi i hallen på søndag? #KSDH

Smid en kommentar

Sponsor