Optakt: EH Aalborg

Optakt: EH Aalborg

Der venter os en stor udfordring lørdag, når vi skal møde liga-nedrykkerne og rækkens eneste hold med maximum point, EH Aalborg, på udebane. Træner Peter Conrad tror på, at det bliver en spændende kamp:

“Selvom om værterne har skiftet meget ud i spillertruppen, har træner Allan Heine og holdet hurtigt formået at sætte holdet sammen til en slagkraftig enhed, som er svære at spille imod. Specielt deres forsvar har fungeret godt, hvilket giver grobund for et giftig og effektivt kontraspil. Ligeledes har de været rigtige gode til at holde hovedet koldt i de afgørende faser af kampene, så truende nederlag er blevet vendt til succes og sejr.

Vi har efter en ufrivillig lang pause forsøgt at skærpe vores spil på de områder, hvor vi tror, vi kan drille EH, men også forsøgt at forbedre de områder, hvor vi ved, at de kan gøre ondt på os. Selvom vi er klar over, at det nok ikke lige er ude mod EH, at vores muligheder for de første point er størst, så går vi stenhårdt efter to point – vi har tænkt os at forsøge at gøre kampen spændende helt til slut. Vi glæder os på at komme i kamp igen.”

#KSDH

Smid en kommentar

Sponsor