Optakt: DHG

Optakt: DHG

I dag skal vi møde DHG for første gang. Det har Assistenstræner Mads Bo sagt lidt om:

“Grundet pandemien blev vores første møde udsat, og det har været en gave for begge hold. DHG har fået tilgang af deres tidligere storspiller Frida Maag, og vi har finpudset vores spil efter jul med mange flotte præstationer. Det bliver derfor spændende at se, hvilket hold der har haft størst gavn af udsættelsen.

DHG er et spændende hold med mange dygtige spillere, som har et højt topniveau, når de rammer dagen. De er et hold, som spiller med høj fart og stor risiko i deres spil, og dette kan blive nøglen til, at vi kan få succes og tage de to point. Vi har i vores seneste kampe stået rigtig godt i forsvaret og kan vi fastholde det høje niveau, er jeg sikker på, at vi kan presse DHG. Men det kræver dog, at vi kan komme på plads. Vi skal derfor være skarpe i vores angreb for at kunne forsinke deres kontraløb.

Da vi også selv er et hold, som satser på vores kontrafase, vil kampen komme til at blive afgjort i angrebet. Det hold, som spiller med størst sikkerhed og får lavet nogle gode mål i angrebet og dermed kommer bedst hjem og stå, har mulighed for stoppe det andets hold kontra.”

Smid en kommentar

Sponsor