Ny træner til AGF Håndbolds 1. divisionsdamer

Ny træner til AGF Håndbolds 1. divisionsdamer

Når AGF’s 1. divisionsdamer har spillet sæsonens sidste kamp lørdag den 10. april, står en ny træner klar i kulissen.

Bestyrelsen har haft flere kandidater i spil, og valget er faldet på Jes Nielsen. Han skal etablere AGF Håndbold som fast inventar i 1. division og skabe en sammenhæng mellem det talentarbejde, der foregår både i Nord- og Sydbyen, det fælles U19 United-hold og AGF seniorhåndbold.

Jes Nielsen har selv trænet og spillet på højeste niveau i en årrække. Som aktiv foregik størstedelen af hans karriere med den hvii’e trøje over hovedet. De sidste ti år har Jes arbejdet med ungdomshold på højeste niveau, og han er en del af ESAA morgentræning, DHF talenttræning, samt træner for HEI/VRI U17 og AGF U15.

”Jeg glæder mig til udfordringen, og jeg vil arbejde stenhårdt for at optimere det allerede fine fundament som er skabt både organisatorisk og spillermæssigt i AGF. Jeg brænder for det gode træningsmiljø, hvor udvikling og gode resultater hænger nøje sammen, og målet er, at AGF skal blive den naturlige lillesøster til Aarhus United,” siger Jes Nielsen.

AGF Håndbolds bestyrelsesformand Jakob Haldrup er glad for, at AGF har kunnet tiltrække en profil som Jes:

”Med Jes ved roret har vi fået en faglig kompetent træner, som har begge ben plantet solidt i foreningslivet. Vi ønsker, at 1. divisionsdamerne skal blive et flagskib for talentudvikling for amatørspillere i Aarhus midtby, og med Jes’ unikke kendskab og interaktion med ungdomsmiljøet er han den oplagte kandidat.”

Jes Nielsen glæder sig til arbejdet for alvor går i gang og sender samtidig stor ros i retningen af de nuværende trænere:

”AGF har de sidste år flyttet sig i den rigtige retning og det nuværende trænerteam har fået skabt en god kultur, der bygger på hårdt arbejde men også på en stor fællesskabsfølelse, hvor alle bidrager til at løfte små som store opgaver. Jeg glæder mig til at se, om der kan lægges yderlige lag på det gode arbejde.”

Smid en kommentar

Sponsor