Knebent nederlag til rækkens nr. 3

Knebent nederlag til rækkens nr. 3

Torsdag aften var vi på besøg i Odense, hvor vi skulle forsøge at få point mod rækkens nummer tre og store overraskelse, DHG. Det blev desværre til et knebent nederlag på 29-27 (17-15). Som cifrene antyder, gik det desværre ikke helt som håbet, men vi havde mulighederne, og kampen blev først afgjort til hjemmeholds fordel i de sidste to minutter af kampen.

Vi har i den sidste tid haft meget fokus på vores forsvar, da vi generelt lukker for mange mål ind, og vi vidste også, at forsvaret var en af nøglerne, hvis vi skulle få point mod DHG. En anden af nøglerne var at få lukket deres ankomstfase ned både ved hurtig midte og kontra. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at piger var klar til at yde en indsats med det defensive arbejde, hvilket en udvisning allerede efter 47 sekunder bevidner. Hvor vores bagspillere i de seneste kampe næsten kunne lave mål efter behag, havde vi ikke helt samme flow og timing i vores angrebsspil. Det straffede DHG med deres hurtige kontra, og hurtigt gik de fra 2-2 til 7-2. Derefter fik vi stabiliseret vores spil i begge ender, så vi fik kæmpet os tilbage i kampen, og efter 20 minutter var vi oppe med 10-9. Specielt i første halvleg medførte den forhøjede aggressivitet i forsvaret, at vi blev lidt for ivrige med at komme frem og lukke deres spil ned, og det betød, at vi i flere omgange ikke var beviste om deres stregspiller. Det gør man ikke ustraffet mod DHG. 7 mål alene i første halvleg blev det til fra Maria Borg på stregen.

Efter en halvleg hvor vi lavede flere tekniske fejl end hidtil, og hvor vores bagspillere ikke ramte samme høje niveau som i de forgående kampe, havde vi alligevel lavet 15 mål. Igen godkendt, men desværre havde vi også lukket 17 mål ind, hvilket bestemt ikke var godkendt. Anden halvleg var meget bedre i forhold til forsvaret, det samme var gældende for vores returløb. Desværre formår vi ikke rigtig at få hævet niveauet på vores angrebsspil set over hele anden halvleg. Rigtig mange gange har vi DHG, hvor vi gerne vil have dem, men de fleste gange bliver de reddet af et straffekast (6 til DHG, 2 til AGF) eller en heldig returbold, som ryger lige ud til en af deres spillere, så de får lidt luft igen. Vi er helt oppe at bide dem i haserne, og igen med lidt med coolness og rutine havde vi også fået point med hjem.

Vi kommer stadig til mange gode afslutningsmuligheder, men skarpheden manglede lige det sidste. Dog med undtagelse af vores to fløje, som begge spillede en rigtig stor kamp med 11 mål til sammen og en scoringsprocent på næsten 100. Ligeledes bliver vi ramt på vores dårlige start, for efter de første 10 minutter vinder vi reelt kampen 25-22.

Pigerne skal have stor ros for moralen og aldrig at give op, selvom det var svære betingelse i flere situationer. Vi spiller med om point og
pressede topholdet, som kun har tabt én hjemmekamp de seneste to sæsoner. Når vi formår at få både fløje og bagspillerne til at ramme det høje niveau i samme kamp, så bliver vi giftige. Forsvarsspillet går bestemt i den rigtige retning, så jeg er fuld af fortrøstning for de resterende kamp.

Vi glæder os allerede til den mega spændende og vigtige hjemmekamp mod TMS Ringsted den 23. februar, hvor vi har brug for alt den støtte vi kan få – så vi håber, at rigtig mange af jer kommer forbi og støtter os. KSDH!

Målscorere for AGF:
Kathrine Bøgelund: 6 mål
Katrine Mønsted: 5 mål
Amalie Jacobsen: 5 mål
Kamilla Høgh: 3 mål
Sara Hoffmann: 3 mål
Nicoline Jeppesen: 3 mål
Louise Sønnichsen: 2 mål

Smid en kommentar

Sponsor