Overnatning
W1siziisijiwmtkvmtivmtmvnhpomhrhymtjbf9ta19ybwjpbgxlzgvfmjaxov8xml8xm19rbc5fmteumjkumdgucg5nil1d?sha=fd32eb14f04dd31d

Overnatning foregår på skoler i Aarhus og tæt på spillestederne.


Som sædvanligt spiser næsten alle hold på den skole, hvor der overnattes, så ingen skal bruge ekstra tid på at sidde i busser, når I nu i stedet kan se og spille en masse håndbold og hygge Jer med gamle og nye venner. Vi lytter hvert år til den feedback vi får på menu og forplejning, og vi sørger selvfølgelig for sund mad af god kvalitet, så alle har kræfter og energi til dét det hele handler om: HÅNDBOLD!


I overnatter selvfølgeligt sammen sted hele klubben, uanset hvor mange hold I kommer. Så benyt lejligheden til at gøre påsken til en klubtur. Der vil også være masser af AGF’ere boende på hver skole, da vi har valgt, at det er en årgang og deres forældre, der har ansvaret for, at det hele forløber som det skal på skolerne.


SPISETIDER:


Morgenmad: kl. 06:30 - 09:00


Frokost: Der står en mad-pose pakket pr. hold, som I får udleveret ved morgenmaden. Derfor vigtigt, at jeres holdkort var korrekte pr. 31. marts, da madposerne bliver pakket i.h.t. disse - med mindre har sendt mail om ændring efter 31. marts.


Aftensmad: kl. 18:00 - 20:30


Enkelte hold kan have behov for at spise lidt tidligere / senere. Giv et pres til skolevagten, så skal dette nok blive løst.