Overnatning
W1siziisijiwmtkvmtivmtmvnhpomhrhymtjbf9ta19ybwjpbgxlzgvfmjaxov8xml8xm19rbc5fmteumjkumdgucg5nil1d?sha=fd32eb14f04dd31d

Overnatning foregår på skoler i Aarhus og tæt på spillestederne.


Som sædvanligt spiser næsten alle hold på den skole, hvor der overnattes, så ingen skal bruge ekstra tid på at sidde i busser, når I nu i stedet kan se og spille en masse håndbold og hygge Jer med gamle og nye venner. Vi lytter hvert år til den feedback vi får på menu og forplejning, og vi sørger selvfølgelig for sund mad af god kvalitet, så alle har kræfter og energi til dét det hele handler om: HÅNDBOLD!


I overnatter selvfølgeligt sammen sted hele klubben, uanset hvor mange hold I kommer. Så benyt lejligheden til at gøre påsken til en klubtur. Der vil også være masser af AGF’ere boende på hver skole, da vi har valgt, at det er en årgang og deres forældre, der har ansvaret for, at det hele forløber som det skal på skolerne.


SPISETIDER:


Morgenmad på skolerne kl.6.30-9.00

Havregryn, cornflakes, sukker, syltetøj, ost, pålægschokolade mørk/lys, smør, frugt, franskbrød, rugbrød, mælk og juice.


Frokost: pak-/mix-selv i hallerne kl.11-14

På Rundhøjskolen, hvis man spiller der

I Skæringhallen, hvis man spiller der

I Brabrandhallen, hvis man spiller der

I Frederiksbjerghallerne, hvis man spiller der

På stadion, hvis man spiller i de 3 stadionhaller og Marselisborg Gymnasiehal

Frokosten består af følgende: Sandwichboller fra bager, kylling er der hver dag, skinke/ost en af dagene og det samme med tun, pastasalat,salat, revet gulerod, cherrytomater, karry, creme fraiche dressing, pesto.


VIGTIGT: søndag udleveres der kun frokost i Rundhøjhallen for de hold, der spiller der. Alle andre hold henter frokost på stadion.


Aftensmad på skolerne kl.18.00-20.30

Fredag: pandekager med oksekød, salat, agurk, cherrytomater, majs, salsa, revet ost, creme fraiche

Lørdag: Boller i karry med ris og råkostsalat


Enkelte hold kan have behov for at spise lidt tidligere / senere. Giv et pres til skolevagten, så skal dette nok blive løst.