Klubnyheder
W1siziisijiwmtkvmtivmtmvnhpomhrhymtjbf9ta19ybwjpbgxlzgvfmjaxov8xml8xm19rbc5fmteumjkumdgucg5nil1d?sha=fd32eb14f04dd31d

Invitation til nyt håndboldsamarbejde med AARHUS UNITED

13. august 2022, 20.16 / 13. august 2022, 20.18

Nora Persson - Aarhus United

Kære forældre og lokale virksomheder


AGF Håndbold har gennem flere år samarbejdet med kvindeligaklubben AARHUS UNITED om at skabe gode rammer om håndbolden i Aarhus med bl.a. indløb til kampe i Stadionhallen, fællesspisning, håndboldskoler og talentudvikling på u19-niveau.


Nu prøver vi at gøre endnu mere ud af det og at genstarte håndbold efter corona med et nyt tiltag, hvor vi som klub får tilknyttet en særlig 'andelsspiller' fra AARHUS UNITED, der bliver synlig i Stadionhallen og deltager i aktiviteter, vi som klub gerne vil skabe ekstra opmærksomhed om. Formålet med tiltaget er at knytte os tættere sammen og skabe en bedre økonomi - og så selvfølgelig være med til at fremme håndbold i Aarhus.


Det har vi brug for jer til, så kom og hør mere om projektet og hils på AGF Håndbolds andelsspiller, Nora Persson mandag d. 29. august kl 18-19.30 i Stadionhallen. 

Vi byder på lidt at drikke og en snack, så af hensyn til planlægningen bedes I melde jer til. Tilmelding kan ske til holdets træner eller direkte til Mikkel på mikkel@agfhaandbold.dk

Klubnyheder