MF-Film

MF-Film

Mikkel Fenneberg
mikkel@mf-film.dk
www.MF-Film.dk

Få lavet en en billig lækker præsentationsvideo af:
Firmaet, klubben eller hvad du måtte ønske – og støt klubben med 1000 kr

Som en del af sponsoraftalen mellem MF-film og AGF håndbold giver MF-film hermed et specialtilbud til sponsorer, forældre og trænere i forbindelse med AGF-håndbold. Af det endelige beløb i tilbuddet (inkl. moms) tages der af os efterfølgende 1000,- DKK, der så overføres til klubben. Disse overføres selvfølgelig til den del af AGF-håndbold som personen eller virksomheden, der køber tilbuddet har tilknytning til.

Tilbuddet er lavet med udgangspunkt i en 2 minutters film med evt voice-over af en person, der indgår i filmen (en professionel voice-over er en mulighed til en merpris – denne leveres af en underleverandør). Filmen kan indeholde droneoptagelser, der er optaget af en professionel dronepilot under de fornødne tilladelser, forsikringer osv.

Ønskes der kun en film på f.eks. 30 sekunder kan en mindre pris på filmen aftales. Ændres prisen enten op eller ned efter aftale med tilbudskøberen ændrer dette ikke ved de 1000,- DKK, der gives til klubben.

Filmen kan filmes indenfor Aarhus kommune. Skal den filmes et andet sted i landet tillægges der et beløb for kørsel.

Med venlig hilsen
Mikkel Fenneberg

 

 

AGF sponsortilbud

ProduktBeskrivelse Pris
Helsession*Fri optagelse6.000 DKK
DroneoptagelserInkl. opflyvning**1.500 DKK
I alt ekskl. moms7.500 DKK
 
Moms1.875 DKK
 I alt inkl. moms9.375 DKK
SPONSORAT***Sendes videre til klubben  1.000 DKK

* Helsession: 1-dags optagelser eller til samtlige hukommelseskort er fyldt (I alt 3x64GB).
** Opflyvning: Antal gange dronen skal lette ved location-skift eller batteriskift. Der er 3 batterier til dronen, hvilket giver en samlet flyvetid på maks 70 min. Alle batteriskift og tilhørende opflyvning er inkluderet.

*** Denne del af beløbet for filmen sendes efter betaling af fakturaen direkte til klubben som en del af sponsoraftalen mellem MF-film og AGF håndbold.

 

Alle spørgsmål eller indvendinger angående tilbuddet, bedes rettes mod afsender. Kontaktoplysninger findes specifikt på afsender i toppen af dokumentet.

Sponsor