Ingen tvivl om to point over Oddense

Ingen tvivl om to point over Oddense
Der var heldigvis ikke tvivl om de to point, da vi spillede mod Oddense-Otting i går. Godt nok kom vi bagud 0-1, med derefter var det med AGF i front i resten af kampen, som endte 31-17.
Gæsterne fulgte dog med i begyndelsen af kampen med gode afslutninger fra distancen. Men efter 5 minutters spil blev der strammet lidt op i begge ender af banden, og hurtigt var afstanden ændret til en føring, der vekslede mellem 3-5 mål. Selvom Oddense ikke havde så mange strenge at spille på som AGF, så fik vi aldrig i første halvleg slået det store hul, som spil og cancer ellers berettigede til. Et for løst forsvar og for mange velspillede angreb blev ikke udnyttet efter fortjeneste. Dermed var pauseføringen kun på 15-10.
Der var stor enighed i pausen om, at der skulle strammes op. Det var vigtigt, at vi kunne gå fra kampen med mere end de to point. Vi ville også gerne have en god oplevelse ud af kampen. Derfor blev det aftalt, at gæsterne ikke måtte komme i nærheden af 20 scoringer, og at vi selv skulle lave mere end 30 mål – begge dele blev overholdt. Specielt forsvaret var meget mere kontant og afstemt. Oddense blev holdt nede på kun fem scoringer de først 26 minutter af anden halvleg. Tilsvarende var føringen ændret til 29-15.
Vi kom fra kampen med to stensikre point. Alle, der var på banen, lavede mål. Koncentrationen og skarpheden i afslutningerne arbejder vi på frem til den vigtige kamp hjemme mod Roskilde på lørdag.
Målscorere for AGF:
Amalie Linding Jacobsen: 8 mål
Kathrine Bøgelund: 5 mål
Kamilla Høgh Kristensen: 5 mål
Louise Sønnichsen: 3 mål
Kristina Hyre-Jensen: 3 mål
Lea Ekberg Sørensen: 2 mål
Sara Hoffman: 2 mål
Nete Andreasen: 2 mål
Signe Nybo: 1 mål
Målmand Freja Bossen stod med en redningsprocent på 71.

Smid en kommentar

Sponsor