Første point er i hus!

Første point er i hus!

Vi stod med en meget ambivalent følelse efter lørdagens kamp mod TMS Ringsted; glæden over endelig at være kommet på tavlen, men også skuffelsen over, at det kun blev til ét og ikke to point. 

Selvom mange nok ikke troede det inden kampen, så havde vi en rigtig god fornemmelse af, at denne kamp kunne blive dén, hvor vi endelig fik forløst noget af vores potentiale.  Fra første fløjt var vi toneangivende, hvilket en 2 minutters-udvisning allerede efter 1.15 ikke kunne stoppe. Godt nok kom TMS tilbage i kampen og med fire mål i streg gik de fra at være bagud 2-4 til at føre 6-4. Men en opstramning i forsvaret og mere skarphed i angrebet betød, at kampen igen tippede over i vores favør. Selvom om spil og chancer havde givet mange muligheder for en større pauseføring, måtte vi nøjes med en 13-11-føring til pause.

Vi vidste, at vi havde fat i noget af det rigtige, og det handlede meget om at holde hovedet koldt, arbejde stenhårdt og være super skarpe i vores beslutninger. Selvom om TMS gik over til konsekvent at spille 7-6 i anden halvleg, formåede vi at øge vores føring til stillingen 15-11. Men TMS kæmpende godt, og deres 7-6 var noget af en mundfuld for AGF-forsvaret, hvilket trak sine spor i angrebsspillet, hvor vi begyndte at tøve lidt i vores aktioner. Det gør man ikke ustraffet mod et så stærkt et hold som TMS, og efter 44 minutter bragte de sig igen foran med stillingen 21-20. En føring som blev øget til 24-21 med ti minutter igen.

Vores sidste time-out blev brugt, og der blev endnu engang rettet til og præciseret, hvad der skulle ske. Med 4.45 minutter igen var kampen totalt vendt til en AGF-dominans og føring på 27-24. TMS tog time-out og fik reduceret, men det var stadig AGF, der havde teten.

28-25 med tre minutter igen, og 7-mod-6-spillet fra TMS medførte to scoringer. 28-27, en teknisk fejl fra AGF og TMS havde bolden med ét minut igen. Super AGF-forsvar, armen oppe fra dommeren og et TMS-skud over mål med 20 sekunder igen. Alle  i hallen jublede – desværre havde dommeren set en ureglementeret tackling, da Natascha Wollesen tager sit skud; det giver en 2 minutters-udvisning til AGF, hvorefter TMS får bolden igen og scorer til 28-28 i sidste sekund. 

Vi jubler og græder på samme tid. Vi spillede stærkt, vi fik point, vi er i gang. 

Smid en kommentar

Sponsor