Ét point mod Hadsten Håndbold

Ét point mod Hadsten Håndbold

Selvom der på både tophåndbold, livescore og i Stiften stod, at vi vandt over Hadsten fredag den 29. januar, så blev det altså “kun” til ét point – men det er vi nu stadig glade for! Her kan du læse et resume af kampens forløb af Træner Peter Conrad:

“Sidste kamp i januar er spillet, hvilket gav et enkelt point efter 20-20 (11-9) mod topholdet fra Hadsten håndbold. Det blev ligesom forrige uges kamp mod Aalborg en hæsblæsende afslutning efter en kamp, som vi igen dominerede, og hvor vi igen havde muligheden for at hente begge point.

Efter en lidt nervøs start, hvor Hadsten bragte sig i front 4-2, så stod der AGF på det meste. Fantastisk forsvarsspil, som virkelig tog broden af Hadstens normalt gode bagspillere, betød, at AGF gik fra 2-4 til 7-4, og med en pauseføring på 11-9 var stemningen god i omklædningsrummet.

Det gode spil blev medbragt til 2. halvleg, selvom det var tydeligt, at Hadsten virkelig lagde et voldsomt tryk. Vi fik presset og stresset Hadsten, så Marie Aass i målet havde rigtige gode arbejdsbetingelser. Samtidig blev der spillet med kløgt og godt opsat angrebsspil, som gjorde, at 2-måls føringen blev forsvaret de første 20 minutter af 2. halvleg, hvorefter der blev taget en time-out af Hadsten.

De ændrede spillet og gik over i 7-mod-6, hvilket vi faktisk havde ok styr på. Desværre blev vi lidt forhastede og misser fire forsøg på tomt mål og to brændte straffekast. Det udnyttede Hadsten til at komme på 18-18 med seks min igen. En time-out til AGF kunne desværre ikke bremse Hadsten. De havde fået energien og troen tilbage. Vi begyndte at frygte, at endnu en sejr ville blive sat over styr til slut, hvilket det bestemt også så ud til, da Hadstens føring blev til 20-18 med to og et halvt minut igen.

Vores sidste time-out blev taget med to minutter igen. Der blev satset på 7-mod-6 spil for at bremse måltørken, som havde sneget sig ind, da nervøsiteten igen begyndte at bredde sig grundet Hadstens come-back. Første angreb blev desværre misset, men forsvaret klarede igen presset mod Hadstens 7-mod-6, som de fastholdt.

Og med ét minut igen blev et super angreb vekslet til et straffekast og en 2-minutters udvisning til Hadsten, som sikkert blev sat ind til 19-20. Hadsten tager time-out med 30 sekunder tilbage. Igen arbejder forsvaret stenhårdt og stresser Hadsten, der bliver løbet kontra og bolden bliver igen spillet ud til Trine Møller på højre fløj, som igen bliver kanten og endnu et straffe til AGF med ti sekunder igen. Mål til AGF og 1 point blev sikret.

Det ene point føltes virkelig som en sejr, da vi rigtig mange gange har sat en sejr overstyr i de døende minutter af kampen – senest ugen før mod EH Aalborg, som førte for første og eneste gang med 20 sekunder igen.

Kæmpe respekt for at pigerne kunne rejse sig efter det meget hårde nederlag til EH. Nu vil vi gerne forsætte med det gode spil i næste kamp hjemme mod DHG på lørdag, inden vi går til tre ugers kamppause.” 

Smid en kommentar

Sponsor