Ét-måls nederlag til DHG

Ét-måls nederlag til DHG

En god 1. halveg var desværre ikke nok til at få point mod DHG på hjemmebane. Her fortæller asistentræner Mads Bo lidt om kampen:

“Kampen mod DHG endte desværre med et nederlag efter en ellers velspillet 1. halveg men en desværre meget svingende 2. halveg.
1. halveg starter rigtig godt ud med en stærk defensiv og en god kontrafase. Forsvaret var godt indstillet på DHG’s tunge angrebsspil med deres rigtig gode skytter i Alberte Madsen og Frida Maag og en hurtig playmaker i Caroline Toft.

Det gode forsvar og kontrafasen resulterede hurtigt i en 4-1-føring efterfem minutter. Herfra kiggede vi os ikke tilbage. Målscoren tikkede hurtigt op ad, og efter 1. halveg kunne vi gå til pause med en føring på 17-11.

Den store føring gav desværre igen for stor ro over holdet. Dette, kombineret med at DHG omlagde hele deres spilkoncept til 2. halveg, var for stor en udfordring. DHG komer ud til 2. halveg og spiller med deres hurtige spillere i form af Kicki Nissen og Gianna Calchini. Derudover har de skåret deres kontrafase helt væk og går alle angreb i gang. Dette passede os rigtig dårligt, da vi i 1. halveg nød rigtig godt af deres tekniske fejl i deres kontraspil. De spillede med en helt anden sikkerhed i deres angreb og gav sig god tid til at bygge spillet op. Det satte en stor prop i vores kontrafase og satte derfor også en stopper for det tempofyldte spil.

DHG åd sig stille og roligt ind på føringen, og det stressede os desværre. Vi skaber mange chancer, men mangler lige den sidste skarphed i at få bolden helt i mål. Dette resulterede i en meget lav målscore for vores vedkommende på blot fire mål i 2. halvleg, og kampen ender desværre med et nederlag på 21-22.

Vi er på mange måder stolte af det spil, vi specielt har vist efter julepausen, men håber også på, at det snart kommer til at kaste flere point af sig. Vi kæmper videre i jagten på flere point og overlevelse i 1. division.

Smid en kommentar

Sponsor