Ét-måls nederlag – igen..

Ét-måls nederlag – igen..

Endnu en gang trak vores modstander det længste strå i de sidste minutter af kampen. Det blev desværre til et nederlag på 24-23 til Gudme HK. Træner Peter Conrad er træt af udfaldet, men synes, at holdet endnu en gang viste gode takter, specielt i anden halvleg:

“Nederlaget til Gudme var noget af en hård nød at sluge. I første halvleg bragte vi os selv i en situation, hvor det så næsten umuligt ud at få point på grund af vores manglende effektivitet i vores afslutninger. Ufatteligt store og velspillede chancer blev misbrugt, og i den anden ende havde vi et forsvar, som slet ikke levede op til normal standart. Kun godt målvogterspil af molvogter Trine Bentzen, som også blev kampens spiller, gjorde, at Gudme ikke var mere foran end 16-9 ved pausen.  

Heldigvis viste spillerne, at det ikke var godt nok, og det var et forvandlet hold, der kom på banen i anden halvleg. Blot 9 minutter skulle der bruges for at udligne stillingen til 16-16, og efter 15 minutter var stillingen vendt til en føring på 19-18.

Desværre kunne vi ikke holde fast i det gode spil. Som i de tidligere kampe begynde vil at stresse lidt og spille lidt løsere, da kampen skulle og kunne afgøres til vores fordel.  Vi har endnu ikke knækket koden for, hvordan kampene skal slutte til vores fordel, og igen er det de små marginaler, der endnu ikke er tippet vores vej.

Men pigerne skal have ros for et voldsomt flot comeback, som med en my mere kynisme havde givet to point. Omvendt må vi ikke bringe os i situationer, hvor det er egne manglende præstationer, som er  skyld i, at det næsten bliver umuligt at få point. Så selvom det igen blev et nederlag, så var der heldigvis også mange positive ting fra kampen, som vi kan tage med videre til de kommende kampe.”

Vi håber på at se jer alle på lørdag kl.14 i Stadionhallen, når Ringkøbing kommer til Aarhus. #KSDH

Smid en kommentar

Sponsor