Hovedsponsor Ungdom

Kontingent

Betaling foregår ved at følge linket herunder

U9 Drenge efterår

Drenge – U9

Velkommen til AGF Håndbolds Minimix-afdeling. Dette er stedet, hvor spilleren typisk første gang stifter bekendtskab med håndboldspillet.

Vi bestræber os på at skabe et frirum, hvor der er plads til alle, og hvor alle føler sig set og hørt og ikke mindst har lov til at nyde legen med håndbolden. Derfor vægter vi højt, at vi i dele af træningen mikser alder, fysisk og sociale kompetencer, så vi får et miljø, hvor respekten for holdkammeraterne er i højsædet.

Håndbold er en kompleks sport, hvor hele kroppen aktiveres, og derfor vil lege og motoriske øvelser indgå som en fast del af træningen. Vi forsøger ligeledes at bruge forskellige materialer i håndboldrelaterede øvelser, både for at skabe et højt aktivitetsniveau, men ligeledes for at udvikle de motoriske færdigheder.

I løbet af efter- og forårssæsonen vil der blive tilbudt en håndfuld ministævner, hvor holdene tilmeldes årgangsvis og efter tre niveauer – øvede, letøvede og uøvede. Der er altså plads til, at alle kan komme ud og prøve at spille mod hold fra andre klubber. Der spilles typisk to kampe á ca. 20 minutter, og man kan forvente at bruge 1-2 timer i en hal et eller andet sted i Aarhus-området.

Det er muligt at prøvetræne 2-3 gange, før man eventuelt skal betale kontingent. Og man må rigtig gerne tage en ven eller veninde med, for jo flere vi er, jo bedre kan vi sammensætte træningen, så alle får mest mulig ud af håndbolden.

 

Overvejer du at spille i AGF? Så læs vores velkomstbrev! Der er vigtig viden for både nuværende og nye medlemmer.

Se velkomst brev her

 

Praktiske oplysninger

Cheftræner:
Mads Adamsen
41291608
Madams17@student.aau.dk

Træningstid for U9 piger og drenge
Tirsdag 16.00-17.30 (sammen med U11)
Stadionhallen, Hal 1

Torsdag 16.00-17.30 (sammen med U11)
Stadionhallen, Hal 1

Lørdag 10.30-12.00 (kun U9 drenge sammen med minimix)
Team Danmark Hallen

Sponsor