AGF opsiger samarbejdet med Peter Conrad

AGF opsiger samarbejdet med Peter Conrad

AGF Håndbold har valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Peter Conrad efter den nuværende sæson og ét år før kontraktudløb. Det sker på baggrund af skuffende resultater, udtaler bestyrelsesformand Jakob Haldrup:

”Jeg vil gerne takke Peter for hans store arbejde i AGF Håndbold. Vi har intet haft at sætte på hans indsats og engagement, men vi må også konstatere, at det ikke er lykkedes at etablere os i kvindernes 1. division i løbet af de fire år med Peter som cheftræner.”

AGF Håndbold har spillet i landets næstbedste række i tre af de seneste fire sæsoner. I foråret 2018 undgik holdet nedrykning, da et hold i 2. division ikke kunne rykke op, og i 2019 rykkede holdet ned i 2. division. AGF rykkede op igen i 2020, men ligger lige nu næstsidst i 1. division med fire point efter 16 kampe.

”Derfor har vi besluttet at afbryde samarbejdet efter den igangværende sæson,” lyder det fra Jakob Haldrup.

Da bestyrelsen har valgt, at der skal et helt nyt trænerteam til, stopper samarbejdet samtidig med assistenttræner Mads Bo Jensen.

AGF Håndbold har fundet en ny træner, som vil blive præsenteret om ti dage.

1 svar til AGF opsiger samarbejdet med Peter Conrad

  1. Det bliver spændende med et nyt trænerteam, der forhåbentlig formår at finde de bedste egenskaber i hver enkelt spiller og få det bedste ud af hver enkelt. Held og lykke med næste sæson

Smid en kommentar

Sponsor