Ærgerligt nederlag til Vendsyssel

Ærgerligt nederlag til Vendsyssel

Desværre blev det til et smalt nederlag i den svære udekamp mod Vendsyssel på 25-23 (11-11), efter en kamp som vi dominerede i stort set 90 procent af kampen.

Vendsyssel lavede godt nok kampens første mål, men derefter stod der AGF på det meste i første halvleg. Flot forsvarsspil og godt målvogterspil tvang værterne til at tage løse afslutninger, som konsekvent blev vent til et stormløb mod Vendsyssels mål. Hurtigt blev 1-0 vekslet til 1-4 og 4-9 efter 14 minutters spil. Derefter gik der lidt grus i vores angrebsspil, lidt for meget stolpe ud, samt et par løse afslutninger uden helt samme kvalitet som i starten af kampen. Det betød en scoringspause på 10 minutter til AGF, som Vendsyssel udnyttede til at komme tilbage i kampen med 4 scoringer i streg. Selvom vi stadig blev ved med at producere gode chancer, var vi ikke helt så effektive som ønsket, og derfor var kampen igen helt lige ved halvleg.

Vendsyssel bevarede deres momentum fra slutningen af første halvleg og bragte sig i front med 14-12. Men de hvide ville det anderledes, og da forsvaret blev sat op igen, betød det, at der igen kom gang i kontraspillet. Ligeledes fandt vi tilbage til det angrebsspil og de afslutninger, som vi havde i starten af kampen. På blot 3 minutter var stillingen ændret til en AGF-føring på 14-16. Kampen var tippet til AGF i de næste 12 minutter. Desværre formåede vi ikke at udnytte vores dominans til at øge føringen med mere end 2-3 mål, selvom chancerne var til det. Vendsyssel fik kæmpet sig tilbage, og lige pludselig var de foran 21-20 med 10 minutter igen. Da AGF-pigerne var ved at være møre på grund af knappe ressourcer, forventede hele hallen, at værterne ville lukke kampen. Med undtagelse af AGF. Igen fandt vi det kloge spil frem og scorede 2 mål, så det igen var os, der var ovenpå igen med 5 minutter igen og stillingen 22-23.

Desværre kunne vi ikke holde fast. Først udlignede Vendsyssel med et skud, der ramte overliggeren og derefter ind i ryggen på en ellers velspillende Marie i målet. Derefter fik vi annulleret et mål for overtrådt. Og til sidst fik Vendsyssel et mål, hvor vi ellers havde lukket for indspillet, men den løse bold faldt lige ned til deres streg. Samtidig hev Vendsyssels målvogter 3 gode redninger op inden for de sidste 2 minutter, som afgjorde kampen.

Vi er super-skuffede over nederlaget, men samtidig rigtige glade for at vi med de ressourcer, vi havde til rådighed i kampen, kunne spille med om sejren helt til slut. Lidt mere coolnes i de afgørende situationer og en lille bitte smule held i slutfasen, så havde der været to point med til Århus.

Nu ser vi meget frem mod pokalkampen i morgen mod 2. divisionsholdet fra Ejstrup/Hærvejen – hvis I er på de kanter, så kom i Nørre Snede Hallen kl. 19.45 og hep på de hvii’e!

Smid en kommentar

Sponsor