Om AGF Håndbold

AGF Håndbold

AGF Håndbold blev stiftet i 1935, efter stigende interesse og udøvelse i AGF Gymnastik flere år forinden. Klubben har fordums tid vundet en håndfuld DM titler både på herrer og dame siden. De seneste Danske Mesterskaber er dog vundet i ungdomafdelingen, hvor det blev til guld i 2013 for U16 drenge. Det er også vundet 3 DM i Århus Håndbold U18 holdfællesskabet, hvor AGF har bidraget med mange dygtige spillere.

AGF Håndbold er en underafdeling til AGF af 1880. Læs mere om AGF af 1880

AGF Håndbold har de seneste år vokset markant, og rummer i dag omkring 450 medlemmer. Dette fordelt på ca. 24 ungdomshold og 9 seniorhold. I 2012 blev klubben kåret til årets børneidrætsklub i Kreds 5.

AGF Håndbold har plads til alle, og har flere hold på næsten alle ungdomsårgangen, hvoraf flere førstehold er blandt de bedste i landet, ligesom der i seniorafdelingen pt. er 2. div. hold på både dame- og herrersiden.

AGF Håndbold er foruden den daglige håndboldtræning, også AGF Håndboldskole samt AGF CUP.

AGF Håndbold er drevet på basis af frivillige, hvilket indebærer at alle senior spillere og forældre til klubbens ungdomsspillere alle forventes at hjæpe til når der skal afvikles AGF CUP (i påsken) og AGF Håndboldskole sidste uge i skolernes sommerferie.

AGF Håndbold har et motto: Sudare pro communi causa (vi sveder for samme sag). Dette er en vigtig grundsætning for AGF Håndbold hvor vi er afhængige af at alle hjælper og bidrager til foreningens bedste.

 

Persondataforordning - Behandling af personoplysninger i AGF

Da EU's persondataforordning og en ny dansk databeskyttelseslov træder i kraft den 25. maj 2018 har AGF valgt, at beskrive de nye regler i de to vedhæftede filer.

Privatlivspolitikken handler om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger til sikring af en fair og gennemsigtig behandling, herunder dine rettigheder.

AGF's Privatlivspolitik

Persondataforordningen er en fortegnelse over den dokumentationspligt, der påhviler en Idrætsforening i medfør af persondataforordningen.

Persondataforordning

Har du spørgsmål?
Er du altid velkommen til at kontakte formanden i din afdeling eller AGF på AGF@AGF.dk